Etno-Cabana Martonoš

Pansion ETNO-CABANA nalazi se na Severu Bačke u malom selu pored reke Tise. Posetioce čeka dvokrevetna i trokrevetna soba, nameštena u autentičnom stilu seoskog ambijenta. Pansion Etno-cabana osim smeštaja nudi mogućnost prikaza života nekadašnjeg sela preko nameštaja, alata i pribora, koji su bili svakodnevno korišteni.

Terasa pruža mogućnost za porodična i priljateljska okupljanja, kao i za održavanje kampova i seminara. Bašta i veliko dvorište su pogodne za razne igre, kampovanje kao i mogućnost parkiranja. Posedujemo štalu za ljubitelje konjičkog turizma i postoji mogućnost za smeštaj kućnih ljubimaca.

Selo nudi svoj mir za potpuno opuštanje i pruža mogućnost uživanja u raznim vodenim sportovima kao i u ribolovu, zahvaljujući reci i ribnjacima. Banja Kanjiža se nalazi na udaljenosti od 7 km od pansiona.

U okolini:

Cvetanje Tise

Tiski cvet je krilati insekt bele boje sa tri končasta nastavka na repu. Leptir vodenog cveta živi kratko vreme, svega nekoliko sati.

Banja Kanjiža

„Banja Kanjiža“ je poznata po svojim prvoklasnim medicinskim tretmanima.

Reka Tisa

Umesto običnog nedeljnog odmora odlučite se za odmor i uživanje pored reke.

Konji

Lepe i plemenite životinje dostojanstvenog držanja – konji u Srbiji su najčešće korišćeni za rad i sportska takmičenja sve donedavno, kada je postalo moderno imati konja maltene za kućnog ljubimca.

Da je sve više konja u našoj zemlji i da ih vlasnici drže čak i u gradu, a ne samo na salašima, potvrđuje potkivač konja Josip Gabrić iz Gornjeg Tavankuta.


Saznaj više


Najčešća pitanja i odgovori

Na stranici kontakt možete dobiti tačnu adresu, kao i mapu preko koje možete da nađete Etno-Cabanu.
Za sve informacije vezane za prenoćište možete naci na ovoj stranici.
Za zakazivanje termina kontaktirajte nas na telefon ili preko e-pošte.
.